Peter & Rainier

PARTY & EVENTS CATERING

Di Niente Party & Events is ontstaan vanuit de wens van vele gasten om van de kwaliteit, gastvrijheid en beleving van Di Niente Trattoria ook op locatie te kunnen genieten. Door onze handen ineen te slaan en onze kennis en ervaring te delen, kunnen wij voor elke gelegenheid of festiviteit een stukje Italië op locatie verzorgen. Alles met passie en ambacht bereid zoals u gewend bent in de trattoria.
Ons assortiment is zeer divers en geschikt voor iedere gelegenheid. Of het nu uitsluitend om een aperitivo gaat of een volledig verzorgd diner, alles gebeurd met dezelfde passie professionaliteit en authenticiteit.
Graag verzorgen en ontzorgen wij uw speciale gelegenheid met u en maken er een succes van.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Saluti en tot ziens,
Rainier & Peter
Di Niente Party & Events

Voor wanneer u iets te vieren heeft

Heeft u een feest te vieren, een diner met vrienden of gewoon omdat het vrijdag is dan kunt u ook bij Di Niente terecht. Wij kunnen voor u het feest of gelegenheid van A tot Z regelen net hoe ver u zelf zou willen gaan. Wilt u samen met uw vrienden aan tafel lekker bijkletsen en niet telkens in de keuken moeten staan terwijl de leukste onderwerpen op tafel komen dan kan Di Niente u daarbij ontzorgen. We komen dan bij u thuis het diner voorbereiden en uitserveren en nemen de rotzooi ook nog voor u mee. Neem contact met ons op of loop eens binnen in de winkel aan de Dorpsstraat 112a te Zoetermeer voor meer informatie. We maken dan een persoonlijk voorstel en bespreken de mogelijkheden.

Ook wanneer u niet alles door ons wilt laten regelen kan Di Niente u ontzorgen. Op maat maken wij antipasta, bruschetta's of pastagerechten die u of met een kleine bewerking of zo op tafel kan presenteren.

Ons adres

Dorpsstraat 112a
2712AN Zoetermeer
079 360 5487

Contact opnemen

Openingstijden

 Maandag  :  Op aanvraag
 Dinsdag  :  10:00 uur tot 18:30 uur
 Woensdag  :  10:00 uur tot 18:30 uur
 Donderdag  :  10:00 uur tot 18:30 uur
 Vrijdag  :  10:00 uur tot 21:00 uur
 Zaterdag  :  09:30 uur tot 18:00 uur
 Zondag  :  Op aanvraag