De Privacyverklaring van di Niente

Privacyverklaring

Di Niente, gevestigd aan Dorpsstraat 112A 2712AN Zoetermeer, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

 

Https://www.diniente.nl Dorpsstraat 112A, 2712AN Zoetermeer +31793605487

Rainier Gouweloos is de Functionaris Gegevensbescherming van Di Niente en ik ben te bereiken via

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Di Niente verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • Voor- en Achternaam
    • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via , dan verwijderen wij deze informatie. Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Di Niente verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of informatie voor evenementen.
    • U te kunnen mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren. 
    • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten. 

Geautomatiseerde besluitvorming:

Di Niente maakt geen gebruik van van geautomatiseerde verwerkingen om besluiten te vormen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Di Niente) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Di Niente bewaart je persoonsgegevens (voornaam, achternaam en e-mail adres) niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiserendie vermeld worden in dit beleid, of zover nodig is om diensten te kunnen verlenen. Als je niet langer wilt dat Di Niente je persoonsgegevens gebruikt om je diensten te kunnen verlenen, kan je hiervoor een verzoek indienen per e-mail naar .

Delen van persoonsgegevens met derden:

Di Niente verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

Di Niente gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen: 

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar . Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Di Niente zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Di Niente wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

Di Niente neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via

Ons adres

Dorpsstraat 112a
2712AN Zoetermeer
079 360 5487

Contact opnemen

Openingstijden

 Maandag  :  Op aanvraag
 Dinsdag  :  10:00 uur tot 18:30 uur
 Woensdag  :  10:00 uur tot 18:30 uur
 Donderdag  :  10:00 uur tot 18:30 uur
 Vrijdag  :  10:00 uur tot 21:00 uur
 Zaterdag  :  09:30 uur tot 18:00 uur
 Zondag  :  Op aanvraag
© 2016 / Di Niente U-Page Multi / Alle rechten voorbehouden. Webdesign APOODesign